Wij staan voor:

 Persoonlijk   

Vertrouwd

 Dichtbij

 
 
 

Molenschot

 
Dalplein 2
3762 BP Soest

Telefoon:035 60 99 666
Fax:035 60 99 681

info@zorgpaletbaarnsoest.nl
Molenschot - Dalplein  2, Soest
 

Introductie

Woon- & Zorgcentrum Molenschot

Woon- & Zorgcentrum Molenschot is gelegen in de kern van Soest, tegenover het gemeentehuis en politiebureau. In Molenschot wonen 127 cliënten, ieder met een eigen appartement met doucheruimte en keuken, aan wie een breed scala aan zorg en dienstverlening wordt aangeboden.
Via een verbindingsgang is het gebouw verbonden aan 48 aanleunwoningen. Deze aanleunwoningen worden verhuurd via Woningbouwvereniging Portaal (www.portaal.nl).

Wonen, zorg en welzijn

Molenschot beschikt over een kapsalon, een bibliotheek-hoek, een winkeltje en een sfeervol restaurant, dat van 9.00 – 18.00 uur dagelijks geopend is voor cliënten en hun familie/ gasten.
Op basis van de wensen van de cliënten wordt het hele jaar door een breed aanbod van activiteiten aangeboden. Speciale aandacht wordt besteed aan feestdagen zoals Pasen, Koninginnedag, Sinterklaas en Kerstmis en carnaval.
Voor cliënten die vanwege specifieke problematiek niet meer in staat zijn om tot een zinvolle levensinvulling te komen, bestaat de mogelijkheid om (op basis van indicatie) deel te nemen aan groepsopvang.

Onze zorgvisie

In onze Woon- & Zorgcentra proberen wij bij te dragen aan het levensgeluk van onze cliënten. De zorg wordt aangepast aan de wensen en mogelijkheden van de individuele cliënt; waarbij zelfstandigheid en kwaliteit van leven voorop staat.
In onze Woon- en Zorgcentra is iedereen welkom, ongeacht achtergrond, geloof of levensovertuiging.

Wij hebben onze visie op wonen en zorg tot uitdrukking gebracht in het woord
‘KEUZE’; Kwaliteit, Eigen regie, Uniek, Zelfstandigheid en Eigenheid.
Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven, de regie over het eigen leven kunnen behouden en daarbij naar eigen inzicht zelf keuzes kunnen maken.

 
 

Contactgegevens

Stichting Zorgpalet
Baarn-Soest

Graanakker 11
3762 BS Soest

Postadres

Postbus 152
3760 AD Soest

T : 035 60 36 300
F : 035 60 36 305

KvK: 4119 0449

Onderdeel van
Stichting De Opbouw

 
 
Design & realisatie SOTAQ